12 Aralık 2019 Perşembe

Tablet Alanlar

Tablet Alanlar olarak siz değerli müşterilerimizin ikinci el ve sıfır tabletlerini nakit olarak satın almaktayız. Satmak istediğiniz tabletlerin model numaralarını ve fotoğraflarını bizlere göndermeniz yeterli olacaktır. 3 dakika içerisinde fiyat bilgisi verip fiyatı kabul ettiğiniz takdirde 30 dakika içerisinde gelip en yüksek fiyatlardan nakit olarak satın almaktayız. Bizler siz değerli müşterilerimizin adreslerine kadar gelerek satın almaktayız. İstanbul'un tüm ilçe ve semtlerinde hizmet vermekteyiz.


Tablet Alanlar olarak İstanbul genelin de satmak istediğiniz Apple ve Samsung ve diğer marka Tabletlerinizin değerlerini öğrenmek için iletişim kısmından herhangi biriyle irtibata geçiniz. İkinci el tabletlerin  marka, model ve fotoğraflarını whatsapp veya mail yolu ile göndererek maksimum 10 dakika içinde fiyat alabilirsiniz. Vermiş olduğumuz fiyatı kabul etmeniz durumunda istediğiniz gün ve saatte adresinize araç gönderiyoruz. tabletlerinizi yerinde incelendikten sonra ödemenizi nakit yapıyoruz.


Tablet Alanlar için en doğru adrestesiniz. Kullanmadığınız ve sıkıldığınız eski tablet  varsa bunları nakit e çevirebilirsiniz. Yeni bir tablet almak içinde bütçenize katkı bulunmuş olursunuz. Tablet Alanlar için yapmanız gereken işlem çok kolay, iletişim numaralarımız dan bizlere çekinmeden ulaşabilirsiniz. Eski tabletlerin foroğtaflarını whatsapp üzerinden göndermeniz yeterli. Sizlere tabletleri alabileceğimiz rakamları söylüyoruz. Fiyatta anlaşma durumunda adresinizden biz gelip alıyoruz. Ödemenizi kapıda nakit yapıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder